søndag 16. august 2009

Vill i gåstol!

Kom over noen bilder Søsstra mi tok av Chaney når hun gikk i sin "vakkre" gåstol. Mamma fant den på loftet. Den må være eld gammel. Men Chaney elsket den. Var helt vill.



Disse bildene er vel tatt for noen mnd siden. Nå står hun alene på gulv i noen sekunder å klapper. Reiser seg opp ved bord, stoler, benker, tar tak i føttene mine å reiser seg opp. Ja reiser seg opp ved alt ! Så det har blitt noen blåflekker her på der. Men det hører vel hjemme når man vokser å vil utforske nye ting. Hun er i hvertfall kjempeflink. Har både bilder å filmer av dette, skal prøve å få det lakt ut senere.

Sitter med chaney i fanget mitt, vugger henne fra side ved side. Chaney koser med håret til mamman sin. Mamma synger "Ingen e så fin og god som Chaneymora, ho e finast jenta på heile jorda". Så sovner hun. Ligger henne forsiktig ned i senga, kysser henne ømt på kinnet og hvisker "mamma er så glad i deg".

2 kommentarer:

  1. å så nydelig hun er!! :D det varmer tantes hjerte å se det smile der!! :D så er det jo ekstra stas at hun har bursdag bare 5 dager etter meg:D <3 nydelig er hun!:)

    SvarSlett